V gorenjski regiji ustanovili nov podmladek SDS – SDM Komenda

Družina SDM, podmladke Slovenske demokratske stranke je bogateljša za novega člana. V Komendi se je namreč ustanovil odbor Slovenske demokratske mladine!

Ustanovljen odbor SDM Komenda

V Komendi je bil, čeprav ob strogih PCT ukrepih, ustanovljen nov odbor podmladka največje stranke v državi, SDM Komenda. Kot je poudaril predsednik OO SDS Komenda, Aleš Marinko, se je v Komendi dolgo časa čakalo na ustanovitev podmladka, ki bi bil pripravljen delati in delo prevzeti od starejših kolegov iz stranke. “Danes pa se je končno zgodilo,” je dejal Marinko. Ena glavnih nalog mladih bo priprava na volitve v letu 2022 in pomlajevanje liste za občinske svetnike.

Predsednik Gorenjske regijske koordinacije Tim Rauter je poudaril pomen sodelovanja med gorenjskimi odbori SDM in zavzemanja za probleme, ki jih imajo mladi na tem koncu Slovenije. Na volitvah se bo izkazalo, kakšna bo nadaljnja prihodnost Slovenije. Tim je ponudil tudi pomoč novoustanovljenemu odboru in jim zaželel uspešno delo.

Člani SDM Komenda

Generalni sekretar Nejc Brence je poudaril povezanost in zavzemanje za vrednote, ki jih goji Slovenska demokratska stranka, ter pogled naprej v prihodnost naše Slovenije. Obenem je izrazil zadovoljstvo, da se je v Gorenjski regiji ustanovil nov odbor. Zaželel jim jen uspešno delo in ponudil tudi pomoč.

Za predsednika SDM Komenda je bil soglasno izvoljen Janez Marinko, za člana izvršilnega odbora SDM Komenda pa Sara Kralj in Anže Magister.

Janez Marinko, predsednik SDM Komenda

Anže Magister, Janez Marinko, Sara Kralj

slike: arhiv e-maribor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.