..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

V Hoče prihaja Požar! Bojan Požar in Mojca Vočko na dogodku, ki bo prenašal tudi naš portal!

Portal e-maribor.si bo osrednji medij na dogodku, ki bo potekal v Kulturnem domu v Hočah. Gosta pa novinarja Bojan Požar in Mojca Vočko.

Bojan Požar je zagotovo prvo ime novinarstva v Sloveniji. Novinar, ki se loteva neraziskanih tem, korupcije, goljufije in podobno. Je kritika tako levih, kot desnih politično usmerjenih ljudi in velikokrat tudi tarča medijskih napadov in groženj. Še posebej zadnje časa je tarča tudi medijskih napadov. Za Bojana bi lahko dejali, da je novinar brez dlake na jeziku. Je tudi domačin, Hočan in bo na tem pogovoru zagotovo zanimiv sogovornik.

Na drugi strani pa bo svoje mnenje delila z občinstvom še ena raziskovalna novinarka, ki je bila večkrat tarča zaradi odkrivanja nepravilnosti Mojca Vočko. Novinarke so se zaradi pisanja, lotili vplivni ljudje iz ozadje, še posebej iz leve politične scene, saj se je lotila recimo (domnevne) korupcije v Unicefu Slovenije in poslov nekdanje notranje ministrice Katarine Kresal. Zadnje čase pa odmevajo njeni zapisi tudi pri nepravilnostih zadnjih volitev na DVK

Gosta vam bosta v Hočah razkrila ali ima v Sloveniji sploh neodvisne novinarje, kako vam novice posredujejo medijske hiše, katere teme so tiste ki ju najbolj zanimajo in katerih tem se bosta lotila v prihodnje. Novinarjema pa bosta zastavljala vprašanja urednik televizije RTS Maribor Vojko Golob in urednik našega portala e-maribor.si, Mitja Grmovšek.

Dogodek je medijsko podprl tudi naš portal e-maribor.si in si ga boste lahko ogledali tudi preko prenosa v živo na facebook strani portala e-maribor.

 

 

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
5.1km/h
75%
15°C
16°
14°
14°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.