V Hotinji vasi bo veselo in se bo pelo! Tam bo tudi naša ekipa z neposrednim prenosom!

KUD Milke Zorec

V Občini Hoče – Slivnica v teh dneh praznujejo občinski praznik – 25 let. V ta namen se bodo zvrstile številne prireditve. Ena večjih bo v Kulturnem centru v Hotinji vasi.

Občina Hoče-Slivnica leži v severovzhodni Sloveniji, med Pohorjem in Dravskim poljem, ob drugem največjem slovenskem mestu – Mariboru. Občina je tudi kulturno izredno bogata. Še posebej v Hotinji vasi, od koder prihaja KUD Milke Zorec, z 77-letno  tradicijo.

V KUD Milke Zorec so združeni tako folkloristi, kot gledališčniki ter ljudski godci. Pravo sporočilo KUD-a, pa je negovanje slovenske tradicije plesov in pesmi. Prav zato so se letos odločili, da ob prazniku občine Hoče – Slivnica pripravijo humanitarno prireditev: “S pesmijo v Hotinjo vas!”

Nastopali bodo številni glasbeniki: ljudski godci Kvin-ton, ljudske pevke Taščice, etno skupina Porini pa počini, pevec Zoran Cilenšek, harmonikar Ben Maj in Julija. Prireditev pa bosta povezovala Suzana Mally in Mitja Grmovšek.

 

Prireditev bo tudi humanitarna. Pri KUD Milke Zorec, Hotinja Vas, bodo zbirali tudi prostovoljne prispevke in celotni izkupiček namenili Karitasu za prizadete v poplavah.

Na facebook strani portala e-maribor, pa bomo prireditev tudi neposredno prenašali.

V KUD Milke Zorec, Hotinja vas, vam kličejo le še, dobrodošli v Hotinji vasi.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.