Policija naj nebi iskala Možine, sta tarči Vida Petrovčič in Ksenija Horvat?

slika je simbolna

Očitno je ustrahovanje tista stvar, ki bi pognala strah v kosti, še tistim novinarjem, ki jih je “jebeno” manj, na RTV. Po poročanju portala Spletni časopis, naj bi policija novinarje zaradi javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Očitno ima resnica v naši državi pod Svobodo povsem drugi pomen. Iz policije pravijo, da sta policista k vratarju v stavbo policije prišla, ker so v Postojni prejeli kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti po 279. členu kazenskega zakonika. Kaznivo dejanje bi naj bilo zagrešeno v oddaji Intervju. Sta torej iskala Jožeta Možino, Vido Petrovčič ali Ksenijo Horvat? 

Očitno se nekateri ne morejo sprijazniti z resnico. Tako kot recimo Kučan, kjer ga je Ivan Sivec, namočil, ko je povedal, da so bila za Kučana na RTV-ju že prej pripravljena vprašanja, za Janšo pa recimo ne. Sicer pa, kot piše Spletni časopis,  sta intervjuje delali tudi nekdanja odgovorna urednica informativnega programa Ksenija Horvat, ki je tudi kandidatka za novo direktorico TVS in Vida Petrovčič.

Možno pa je tudi, da so policisti na televiziji iskali celo Saša Hribarja, ki je žalil Vido Petrovčič z “šugar muti”, novinarje Panorame pa ozmerjal z vsem mogočim. No pri tem seveda policisti ne bodo imeli prevelike sreče, saj ga ne bodo mogli zaslišati.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.