V Hotinji vasi danes pogovor o težavah upokojencev. Gost Pavel Rupar!

Pavle Rupar, shod upokojencev

Težave upokojencev niso nove. A namesto, da bi se težave reševalo, se jih pod to vlado le še poglablja. O upokojencih pa bo tekla beseda tudi na današnji okrogli mizi.

V Kulturnem centru Hotinja vas se bo danes odvijal en prav poseben večer. Na okrogli mizi se bodo namreč pogovarjali o težavah upokojencev. Okrogla miza bo zelo zanimiva v luči Golobove obljube po večjih pokojninah, ko so upokojenci namesto konkretnih obljub, spet dobili le drobtinice. Gosta okrogle mize bosta Pavel Rupar in upokojeni kmet, domačin Edo Lasič. Pogovor pa bo vodil urednik portala e-maribor.si Mitja Grmovšek.

Poleg tega bo društvo 1. oktober v Hotinji vasi ustanovilo tudi mariborsko-podravski odbor društva, ki bo med drugim pripravljalo tudi avtobusne prevoze, prenašalo težave upokojencev z Maribora in okolice, s čimer se bo kasneje ukvarjalo društvo 1. oktober, skrbelo za povečanje članstva v društvo, na voljo pa bo tudi za vse ostale informacije. Na ustanovnem sestanku bodo izvolili tudi predsednika in podpredsednika in sekretarko društva.

Bosta pa tudi tokrat iz Maribora na sredin shod odpeljala dva avtobusa.

Kot je zapisal Pavel Rupar: “ODNEHALI NE BOMO, GOLOBU, VLADI, TUDI JANŠI IN VSEM SPOROČAMO, DA SMO VESELI, DA SO NAS OPAZILI, DA PA ZADOVOLJNI Z DOSEŽKI ŠE ZDALEČ NISMO!!”

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.