V intenzivni covid enoti v UKC Maribor tudi Alfi Nipič?

Alfi Nipič, zajem slike

Koronavirus se v Sloveniji le počasi umirja. Postelj v bolnišnicah zmanjkuje. Med tistimi, ki so priključeni na umetno predihavanje, naj bi bil tudi Alfi nipič.

Kot piše portal Slovenske novice naj bi bil v intenzivni enoti mariborskega UKC tudi  legendarni mariborski pevec Alfi Nipič, ki je, čeprav naj bi bil cepljen, zbolel za covidom in se zdravi na covidnem oddelku v mariborskem kliničnem centru, in sicer na respiratorju.

Priljubljeni 77-letnik, ki je še pred dnevi nastopil na odru nacionalne televizije, je imel tudi že v preteklosti zdravstvene težave. Kar dvakrat je doživel akutno vnetje trebušne slinavke. Vmes ni mogel niti hoditi niti govoriti, tri tedne je bil na intenzivni negi. Bil je izredno vesel, da je premagal to bolezen in da lahko tudi že prepeva. 

Sedaj naj bi ga doletel še koronavirus, čeprav je Alfi Nipič, kot smo izvedeli tudi cepljen, upajmo, da bo premagal tudi to bolezen in se kmalu vrnil na slovenske odre!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.