V Izoli pogrešajo 11-letnega dečka. Izginil naj bi na šolskem letovanju.

Slika: policija

V četrtek zjutraj so bili koprski policisti obveščeni, da na območju Fiese pogrešajo 11-letnika iz Ljubljane, ki je bil tam na letovanju.

IZ FIJESE IZGINIL 11-LETNI DEČEK

Na območju Fiese je izginil 11-letni deček iz Ljubljane, ki je bil tam na letovanju. Očitno gre za enega od šolskih letovanj iz celotne Slovenije, ki so v tem času posebej pogosta, saj šole na morju organizirajo pouk v naravi.
Policisti so takoj sprožili iskalno akcijo za pogrešanim dečkom, v kateri je sodelovalo 40 policistov, gasilcev in vodnikov z reševalnimi psi. V iskanje se je vključil tudi helikopter in čoln slovenske policije.

Otroka kljub obsežni iskalni akciji niso našli. So pa policisti šele nato ugotovili, da so otroka odpeljale neznane osebe, ki pa naj bi bile otroku poznane. Zaradi zaščite otroka več podrobnosti policisti ne morejo razkriti. Za koga gre, novinarjem Slovenskih novic ni uspelo izvedeti, kot tudi ne tega, ali gre pri otroku mogoče za žrtev ločitvenih nesoglasij staršev.

O dogodku bomo še poročali!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.