V lažnem twitter profilu “Rad imam Slovenijo” bi streljali po Evi Irgl in članih stranke SDS?

EVA IRGL
poslanka DZ RS, Eva Irgl

To pa je šlo čez vse meje dovoljenega. Sovražna twitter skupina, pod pomenljivim naslovom “Rad imam Slovenijo” za katero bi bilo bolje, da bi se imenovala drugače, bi streljala na Evo Irgl in člane stranke SDS.

GROŽNJE S SMRTJO EVI IRGL IN ČLANOM NJENE STRANKE

Bolj se bližajo volitve, večji je poudarek levih frakcij na ustrahovanje drugače mislečih. Ne samo, da aktivisti ustrahujejo volivce, ki se udeležujejo predčasnih glasovanj, poslužujejo se tudi metod, ki se jih nebi sramoval niti Hitler. Med vsemi norostmi, ki jih zadnje čase lahko zasledimo med levimi podporniki, pa so tudi take, ki so res skrb vzbujajoče.

Poslanka SDS Eva Irgl, za katero pravijo, da je najlepša poslanka v Državnem zboru velikokrat stoji za svojimi stališči in jih tudi argumentirano prikaže in predstavi. Bolj zaskrbljajoče pa je dejstvo groženj po streljanju poslanke Irglove in članov SDS. 

Take grožnje si je privoščil nekdo, ki se očitno rad podpisuje, da ima rad Slovenijo, a je s tem očitno mislil, Slovenijo, kot je bila še leta 1945, ko so pospravili vsakega, ki jim je bil na poti. Potem, ko je Eva Irgl,  na twitter prijazno zapisala, da se tudi Vipavska dolina sooča s poplavami, ji je lažni twitter profil, ki ima očitno rad nasilje zapisal: “A te ni nič sram nabirat politične točke na račun ljudi, ki so v prejšnjem režimu postavili svoja imetja in v 30ih letih obljubljene Švice niste naredil za Slovenca popolnoma nič…kar vas je u SDS sestavi, vas bi bilo treba javno streljat!”

Poleg tega pa je kasneje prepisal še: “A še kaj tečeš?”

Grožnje s smrtjo, seveda s samim referendumom nimajo nobene povezave. Bi bilo pa dobro vedeti, kdo stoji za tem twitter profilom, kar bo zagotovo odkrila tudi policija.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.