Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

V Ljubljani prodajajo stanovanje za 143.000 evrov. A pozor stanovanje nima oken!

slika: Nepremičnine.net

Na nepremičninskih portalih se je pojavil nov šokantni oglas za stanovanje, ki smo ga uvrstili v rubriko “saj ni res, pa je”. Prodajajo stanovanje brez oken!

Na nepremičninskem portalu Nepremičnine.net,  se je pojavil šokanten oglas za stanovanje, ki bi ga lahko razvrstili v kategorijo »saj ni res, pa je«. Lastnik trgovskega poslovnega centra Ledina je 44m2 velik prostor preuredil v stanovanje in ga prodaja po ceni 3300 evrov za m2. Ima pa oglas eno napako. Stanovanje, ki se prodaja NIMA oken.

V oglasu piše, da je bilo stanovanje pred tremi leti adaptirano, da ima novi lastnik 24-urni dostop vse dni v letu, v stanovanju je tudi kopalnica s prho.  Nekoč so bili tam poslovni prostori, okna, ki so nekoč imela pogled na hodnik trgovskega centra, pa so lastniki prelepili s folijo z odtisom gozdnega motiva. A v  oglasu ni pa omenjeno, da v stanovanju ni oken. V stanovanju, razen vhodnih prav tako v samem stanovanju ni videti  nobenih vrat, razen vhodnih seveda.

Zapis pod oglasom: »Še jst, ki sem na vasi doma nimam tako. Iz dnevne sobe direkt v gozd«

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
51%
8.8km/h
0%
17°C
19°
14°
16°
Thu
9°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.