V Marezigah napeto. V avto predsednika vlade zalučali jajce!

slika: zajem slike radio Capris
V Marezigah napeto. V avto predsednika vlade zalučali jajce!

V Marezigah je bilo danes napeto ozračje. Na eni strani so bilo levičarji z miselnostjo iz polpretekle zgodovine, na drugi strani, pa člani stranke SDS, ki so se dobili na regijskem srečanju.

Levičarski incident pred srečanjem Primorske regije SDS

Predsednik vlade in stranke SDS Janez Janša je na regijskem srečanju SDS Primorske regije dejal: Imeli smo že nekaj regijskih srečanj na Primorskem, a še ne tako dobro obiskanih, kot je to danes. Imeli smo 12 regijskih srečanj po Slovenji, a nikjer take spremljave, kot je tu. Gre za motenje nečesa, kar je del ustavnega procesa. Smo v parlamentarni demokraciji. Naša stranka obstaja 30 let, a nikoli nismo nikogar motili, ko se je pripravljal na volitve. To je že doseglo dno … Ne se pustiti ustrahovat, pojdite na volitve.

Janez Janša: “Vsi tisti, ki vabijo na antivax proteste ob sredah, so vabili sem v Marezige, in tisti, ki vabijo  na petkove proteste, so danes tukaj. A jih ni več tukaj kot nas, ki smo se zbrali skupaj iz ene regije,” 

Nekdo je v avtomobil predsednika vlade zalučal jajce

incident na shodu je sprožil prihod premirja Janeza Janše, ki je med zbrano množico povzročil nemalo neodobravanja. Protestniki so premierju dali jasno vedeti, da v Marezigah ni dobrodošel in ob prihodu v njegov avto zalučali jajce. 

video: Twitter

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.