Veselinovič nad zaposlenimi izvajal mobing? Se je tega naučil v UDBI?

STA novic
STA, slika: twitter
Veselinovič nad zaposlenimi izvajal mobing? Se je tega naučil v UDBI?

Bojan Veselinovič že dolgo ni več to, za kar je še do nekdaj veljal. Direktor z visoko plačo, ki se je na vrh STA povzpel s pomočjo vlade Boruta Pahorja. Danes je le še bivši. A okostnjaki letijo z omar.

VESELINOVIČ NAD ZAPOSLENIMI IZVAJAL MOBING?

V preteklosti je namreč vedno, ko so se pojavljala anonimna pisma zaposlenih na STA, odreagiralo “uradno” predstavništvo zaposlenih, češ da ima Bojan Veselinovič polno podporo zaposlenih. Ne glede na to, da je že ob začetku svoje kariere na STA poskrbel za mobing, kar je uničilo dotedanjega urednika na STA Boruta Meška. A očitno je bil to njegov stalni način zastraševanja zaposlenih. “V tej luči lahko razumemo nenavadna ravnanja zaposlenih na STA,” je na twitterju zapisal direktor UKOM Uroš Urbanija.

“Res je in kradel na Radiu Slovenija in mu je grozilo 3 leta zapora itd zloraba položaja in kazensko ovaden potrjeno in mene isto vrgel  iz sluŽbe po 25 letih dela na Radiu v notranji politiki. Prav isto izvajal mobing nad menoj itd..” Smo zasledili zapis ene od uslužbenk.

Toliko o poštenem Veselinoviču!

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.