V Mariboru in Hočah šlamastika na volilnih lističih.

Tudi ta nedelja bo volilna. Pred nami so lokalne volitve. Volilna komisija pa z vrsto nepravilnosti. Tokrat so v Mariboru napačno številko dodelili Gibanju svoboda.


Očitno so na volilni komisiji ugotovili, da je številka 13 res nesrečna številka, saj so Gibanju svoboda pripisali kar številko 12. Tako da sta to številko imeli kar dve stranki.  Očitno so tudi pri Svobodi dognali kako je, ko e nekomu zgodi krivica. Tako da so tokrat jokali oni.  “Dragi moji, ne vem, kako je volilni komisiji uspelo. Naše številke 13 niso dali na volilni listič za mestni svet. Danes zjutraj so na volišču takšni listi. Saj ni res, pa je,” je zapisala Karin Jurše iz Gibanje Svoboda.

Napako so že odpravili in volilne lističe zamenjali

Se je pa šlamastika na glasovnicah zgodila tudi v Hočah. Tokrat pri kandidatu za župana Vojku Golobu iz stranke SDS. Tam so njegovo ime in priimek napisali z malimi tiskanimi črkami, ime in priimek protikandidata Marka Soršaka pa z velikimi tiskanimi črkami. Tudi te glasovnice naj bi že zamenjali.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.