V Mariboru okoli 200 ljudi, ki so zažigali županove slike.

slika: Maribor24

“Nismo sami, podpira nas vsaj sedemdeset odstotkov Mariborčanov,” je na protestnem shodu sporočil Roman Križnjak, ki je povzel nezadovoljstvo nad županovanjem Saše Arsenoviča.

Okoli 200 ljudi na shodu proti županu Arsenoviču!

V Mariboru se je na neprijavljenem shodu pred Prvo gimnazijo zbralo okoli 200 ljudi.  Na shodu, so ljudje izražali nestrinjajnje z županovo politiko v mestu, predvsem pa je življenje pod vodstvom župana Arsenoviča postalo zelo drago. “Nismo sami, podpira nas vsaj 70 odstotkov Mariborčanov in naš skupni interes je Maribor,” je zbrane nagovoril Roman Križnjak.”V Mariboru je socialna revščina,” je še izpostavil v pozivu županu, naj vendarle odstopi. 

Zbrana stoterica je glasno izpostavila nezadovoljstvo z delom župana ob znanem skandiranju Gotof je. “V Mariboru se ne delimo na levi in desni breg in ne na cepilce in anticepilce, mi imamo le en interes, da se v tem mestu zaživi bolje,” je še izpostavil Križnjak, ki županu očita neenakomerno vlaganje v mestne četrti, podražitve življenja in neizpolnjene prazne obljube. Piše portal Maribor24.

shod proti županu Arsenoviču, slika: Maribor24

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.