V Mariboru policisti iščejo pobeglega voznika!

PU policija trak maribor nesreča

Mariborski policisti iščejo pobeglega voznika, z nesreče, ki se je zgodila 7. 5. 2023 ob 17.40 na zaznamovanem prehodu za pešce na Ulici Moše Pijada št. 6 v Mariboru. Tam se je zgodila prometna nesreča II. kategorije.

Cesta Moše Pijada 6, Maribor, slika google

V nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila in peška. “V cilju razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo neznanega voznika in morebitne priče prometne nesreče, da pokličejo na tel. št. 02/450-20-30 (PPP Maribor) ali 113 oz. se zglasijo na postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117,” so sporočili s Policijske uprave Maribor.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.