Oglasil se je anonimnež, ki je objavil sporni tvit. Ni pozabil omeniti Janše!

Fotografija in zapis sta kmalu zaokrožila in mnogi so nasedli grdi manipulaciji, se zgražali in verjeli, da se je to res zgodilo pri nas, a v resnici je šlo za drugo fotografijo.

Zaradi zlorabe imena so se odzvali tudi v omenjenem vrtcu, ravnateljica je kmalu po zapisu starše obvestila, da je zadevo predala policiji, v ponedeljek pa so starši prejeli še eno obvestilo ravnateljice, v katerem je zapisala, da se je avtor spornega tvita opravičil. 

Očitno je, tako, kot vedno, če kaj narobe naredijo levičarji, kriv kar Janez Janša. Tudi ta anonimnež, ki se je norčeval iz otrok ga je omenil. »Iz zaprtega anonimnega profila sem se za svoje sledilce odzval na tvit Janeza Janše, ki je z uporabo slike iz ruskih virov dokazal svoj prav. V seriji tvitov sem hotel izpostaviti lahkotnost manipulacije politikov, del je bil tudi tvit, kjer se bili omenjeni, in demanti napisanega, vendar je zadeva po zajemu zaslona uporabnice, ki ni prebrala vsega, že ubrala svojo spletno pot. Žal se šele zdaj zavedam, da sem namesto rešitve problema postal del njega. Vaše ustanove, ki mi je pač takrat padla na misel, ne bi smel omeniti. Res bi lahko vedel, da bo v tej razgreti družbeno politični klimi takšen tvit sprožil burne odzive, kar obžalujem in se na tem mestu vsem prizadetim še enkrat iskreno opravičujem.« Je zapisal anonimnež.

sporni tvit

Še dobro, da vedno najdejo vsi isti vzrok. kriv je Janez Janša!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.