..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Se v Mariboru krade?

slika: FB profil Lidije Divjak Mirnik

V Mariboru se krade? Nas tako kandidatka za županjo in poslanka LMŠja Lidija Divjak Mirnik prepričuje pred lokalnimi volitvami?

Kot sama pravi je podala ovadbo zaradi suma nasprotja interesov pri predsedniku nadzornega odbora Mestne občine Maribor. Fištravec je bil pozvan, da ugotovi nasprotje interesov in poslov svojega svetovalca Marka Kovačiča, s katerim je povezan gospod Boris Bobek, ki je predsednik nadzornega odbora. Zato je bil na KPK poslan sum nasprotja interesov. Zakon o integriteti je namreč namreč zelo jasen, pravi Mirnikova. KPK pa je to ovadbo odstopilo PU Maribor.

V Mariboru se ne bo več kradlo, zatrjuje Lidija Divjak Mirnik, o dejanskih imenih kdo torej krade, pa nič?

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
51%
5.1km/h
75%
16°C
18°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.