V Mariboru spet gorijo zabojniki

Goreči zabojniki.

Očitno so goreči zabojniki črna stran mesta Maribor. Skoraj vsak dan zagori kakšen. Te sicer podjetje Snaga zamenja, a škoda je vseeno precej velika.

Na božični dan so poklicni gasilci Gasilske brigade Maribor posredovali na Žitni ulici v Mariboru, kjer sta gorela zabojnika za plastiko in papir. Ogenj, ki je delno poškodoval tudi nadstrešek za zabojnike, so pogasili, zavarovali kraj in pregledali okolico.

Seveda pa pazite tudi pri uporabi pirotehničnih izdelkov.

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
54%
2.1km/h
20%
24°C
26°
23°
24°
Fri
13°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
12°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.