..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

V Mariboru spet gorijo zabojniki

Goreči zabojniki.

Očitno so goreči zabojniki črna stran mesta Maribor. Skoraj vsak dan zagori kakšen. Te sicer podjetje Snaga zamenja, a škoda je vseeno precej velika.

Na božični dan so poklicni gasilci Gasilske brigade Maribor posredovali na Žitni ulici v Mariboru, kjer sta gorela zabojnika za plastiko in papir. Ogenj, ki je delno poškodoval tudi nadstrešek za zabojnike, so pogasili, zavarovali kraj in pregledali okolico.

Seveda pa pazite tudi pri uporabi pirotehničnih izdelkov.

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
93%
1km/h
100%
11°C
12°
10°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.