V Mariboru v času epidemije na skrivaj obratovala kar dva lokala

GOSTINEC
slika je simbolna, foto: Primorske novice!

V času epidemije sta v Mariboru, kljub prepovedi obratovala kar dva gostinska lokala. Policija in inšpektorat naj bi obema lokaloma izdala tudi prepoved obratovanja.

V Mariboru, v času epidemije obratovala kar dva lokala?

Mariborski policisti so v četrtek dopoldne skupaj z zdravstvenimi in davčnimi inšpektorji izvedli nadzor spoštovanja vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. Pri tem so kršitve zaznali pri dveh gostinskih lokalih na območju Pobrežja in Tabora. Kot so sporočili iz mariborske policijske uprave, so v obeh nadziranih gostinskih lokalih oziroma v njuni neposredni bližini ugotovili skupaj 15 kršitev druženja na javnih mestih, eno kršitev v zvezi s prehajanjem občin in eno s področja cestnega prometa. Pišejo Slovenske novice.

Zoper samostojno podjetnico, ki ima v upravljanju enega izmed gostinskih lokalov, bodo inšpektorji zdravstvenega inšpektorata izvedli ukrep zaradi ugotovljenih nepravilnosti na prevzemnem mestu. Policisti so sicer v času nadzora na zahtevo inšpektorjev, ki so sodelovali v nadzoru, izvedli več postopkov ugotavljanja identitete.

Kljub temu, da se številke okuženih nižajo, pa je tako dejanje nerazumnih potez nekaterih povsem nesprejemljivo. Jih bo prepoved obratovanja streznila?

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
38%
4.1km/h
20%
8°C
10°
7°
6°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA