V moštvu NK Maribor kar 5 novih okužb s koronavirusom!

maribor

Novi pozitivni primeri okužb s covid-19 med igralci in strokovnim štabom spreminjajo delovne načrte Mariborčanov v Turčiji.

NK Maribor ima težave z okuženimi igralci

Nov teden priprav v Turčiji so vijoličasti začeli s slabimi novicami. Prvi ukrep je odpoved predvidene ponedeljkove tekme proti ukrajinskemu prvaku. “Vodstvo Šahtarja smo takoj po prejetih rezultatih testiranja obvestili, da imamo nove primere s pozitivnimi izvidi, tako da bo popoldanska preizkušnja preložena,” sporočajo iz NK Maribor.

Prvi ukrep je odpoved predvidene ponedeljkove tekme proti ukrajinskemu prvaku. Vodstvo Šahtarja smo takoj po prejetih rezultatih testiranja obvestili, da imamo nove primere s pozitivnimi izvidi, tako da bo popoldanska preizkušnja preložena. Po Jasminu Handanoviću sta bila med igralci pozitivna tudi Jan Mlakar in Andrej Kotnik, dodatne težave pa prinaša vdor koronavirusa znotraj strokovnega štaba. Pozitivne izvide so imeli tudi trener Mauro Camoranesi, pomočnik trenerja Saša Gajser in kondicijski trener Fernando Daniel Nowicki, kar pomeni, da sta morala z njimi v izolacijo tudi pomočnik trenerja Andres Yllana ter kondicijski trener Miguel Enrique Albino.

Novonastala situacija je zahtevala temeljit posvet in prilagoditev načrta. Aktivnosti se tako nadaljujejo s treningi igralcev z negativnimi vzorci, delo z moštvom pa sta prevzela športni direktor Oliver Bogatinov in Marko Šuler, ki sta ob aktivaciji pripravljenega načrta B, v primeru izjemnih razmer, vodila ponedeljkov dopoldanski trening in do nadaljnjega naslednje aktivnosti v sodelovanju oz. po navodilih trenerskega tima, pišejo na spletni strani kluba.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
48%
3.6km/h
20%
7°C
10°
5°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA