V oddaji Znan obraz ima svoj glas se je zapletlo. Krivca pa voditelja

zajem slike, POP TV

Saj ni res, pa je. Voditelja oddaje Znan obraz ima svoj glas, Peter Poles in Sašo Stare sta za zaključek snowa poskrbela za neslano šalo, ki se ni najboljše obrestovala.

V finalni oddaji šeste sezone šova Znan obraz ima svoj glas so se tudi tokrat na na odru odvile številne imitacije glasbenikov, kateri so se prelevili v glasbene zvezde. A glej ga zlomka. Kljub temu, da so vse imitacije potekale zares glamorozno in da smo žal zelo redko pa na veliko zadovoljstvo mnogih, slišali tudi imitacijo slavnih Avsenikov, ko sta se v Alfi Nipiča in Emo Prodnik prelevila brata Piletič, pa sta za mali incident poskrbela kar voditelja Peter Poles in Sašo Stare.

Tako sta voditelja poklicala dobitnika novega osebnega vozila, vendar mu nista povedala, da kličeta v zvezi z nagradno igro. Predstavila sta se namreč kot mestna redarja in gospoda pozvala, naj premakne svoje vozilo. A očitno nagrajencu nagradne igre neslana šala voditeljev ni bila preveč všeč.

Še preden sta nagrajenca, voditelja utegnila obvestiti, da je prejel bogato nagrado, je gospod prekinil zvezo in ju spravil v neprijeten položaj. Gospoda so klicali nazaj, pozvali so celo njegove sosede, naj mu povedo, da gre za nagradno igro, vendar je telefon zvonil v prazno.

Na twitterju se nekateri že sprašujejo, če sta voditelja izvedla kakšno golobjo foro?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.