V restavraciji “Na burji” v Kozini, vam postrežejo kavo z neokusnim dodatkom?

Kmalu bo minilo 35 let od rojstva naše države. Demokratične in samostojne države Slovenije. A nekateri očitno živijo kar 35 let v zaostanku.

Na družbenem omrežju X se je pojavila slika, katero bi pričakovali v času nekdanje skupne države, zagotovo pa ne v današnjem času samostojne Slovenije. Kot nam je zagotovil naš bralec vam v gostilni Na burji v Kozini, postrežejo s kavo z zanimivim dodatkom. Na ovitku sladkorja se namreč bohoti jugoslovanska zastava z rdečo zvezdo.


Ob tem se sprašujemo, le kdo pri zdravi pameti, da v tem času natisnit vrečke s sladkorjem z jugoslovansko zastavo? Ali pa gre še za staro zalogo sladkorja izpred 35-ih let in je sladkor že zdavnaj pokvarjen? Ob tem nebi bil odveč, kakšen obisk sanitarne inšpekcije?

A verjetno gre le za pokvarjeno levičarsko gesto, ljudi, ki jim samostojna Slovenija ni bila nikoli intimna opcija. Kaj se skriva za tem sladkorjem z neokusnim dodatkom, smo skušali preveriti tudi sami. Odgovorov še nismo prejeli.

VREME

Maribor
jasno
43%
1.5km/h
0%
29°C
31°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.