Evropska pisarna bo po volitvah v Mariboru! Sporoča Franc Kangler!

kangler

Na Evropskih volitvah na listi stranke SDS nastopa tudi nekdanji mariborski župan in tudi nekdanji poslanec Franc Kangler je kandidat, ki se bori za decentralizacijo in boljše upravljanje naše države.


Njegova vizija Kanglerja, za razliko od ostalih vključuje vzpostavitev evropske pisarne v Mariboru, kar bi bil majhen, a pomemben začetek v boju proti centralizaciji. Kangler si prizadeva, da bi tudi druge pisarne poslancev bile razporejene po različnih delih države, kot so Koper, Kranj, Novo Mesto in Murska Sobota. To bi prineslo večjo povezanost in dostopnost evropskih virov vsem državljanom. A seveda je kaj takegao pri tej vladi težko doseči.

Je pa Franc Kangler večkrat dokazal, da je politik, ki je blizu ljudem in posluša njihove potrebe in skrbi. Njegova dostopnost in pripravljenost za dialog z volivci ustvarjata občutek povezanosti in zaupanja. Njegova sposobnost povezovanja različnih interesnih skupin in iskanja skupnih rešitev pa je v današnjih dneh ključna za ustvarjanje vključujoče in sodelovalne politike.

Sicer pa se Mariborčani spomnimo Kanglerja, kot nekdanjega župana mesta Maribor, ki je neposredno sodeloval pri razvoju mesta. Njegove lokalne pobude in projekti so že prinesli številne pozitivne spremembe, ki bi se lahko razširile tudi na druge kraje po Sloveniji. Njegovo globoko razumevanje lokalnih potreb in izzivov mu omogoča, da pripravi in izvaja politike, ki so prilagojene specifičnim potrebam posameznih regij. Kanglerja številni poznajo, tudi po svojem pragmatičnem pristopu k reševanju problemov. Njegov fokus je na doseganju konkretnih rezultatov in izboljšav za skupnost. Zna tudi prepoznati prave priložnosti in jih učinkovito izkoristiti za skupno dobro.

Kangler zagovarja tudi tradicionalne vrednote, kot so družina, delavnost, odgovornost in nacionalna identiteta. Ravno predanost tradicionalnim vrednotam zagotavlja stabilnost in kontinuiteto, ki sta potrebni za trajnostni razvoj družbe. Je politik, ki je blizu ljudem in posluša njihove potrebe in skrbi

Sicer pa je Kangler pogosto kritičen do obstoječe politične oblasti in njenega delovanja. Zato se zavzema za marsikatero spremembo za dobro ljudi Pripravljen je postavljati vprašanja in iskati odgovore, ki so v najboljšem interesu ljudi, je ključna za zagotavljanje preglednosti in odgovornosti oblasti.

Kanglerjeva sposobnost povezovanja različnih interesnih skupin in iskanja skupnih rešitev je ena redkih lastnosti politikov a najpomembnejša za ustvarjanje vključujoče in sodelovalne politike in zato, se je, kot pravi tudi odločil, da kandidira na Evropskih volitvah.

V nedeljo 9. junija vas Kangler vabi da se udeležite Evropskih volitev.

VREME

Maribor
jasno
43%
1.5km/h
0%
29°C
31°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.