..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

V SDM obsojajo domnevna spolna nasilja Dušana Smodeja!

zastave sds

Slovenijo pretresajo domnevni spolni škandali, ki naj bi se dogajali v prostorih Fotopuba, na zabavah levičarske elite.

V Slovenski demokratski mladini z zaskrbljenostjo spremljamo pričevanja žrtev domnevnih spolnih zlorab in finančnih manipulacij vidnega predstavnika umetniške scene, direktorja festivala Fotopub in udeleženca t.i. petkovih protestov Dušana Josipa Smodeja, ki bi naj bil, po poročanju nekaterih medijev, povezan z vidnimi predstavniki vladne stranke Levica in levo civilno družbo.

V Slovenski demokratski mladini pozivamo, da organi pregona in novinarji neodvisno opravijo svoje delo ter raziščejo vse prijave in tudi anonimizirane objave na socialnih ter drugih omrežjih. Omamljanje mladih deklet in spolne zlorabe  stazavržni dejanji in nikakor ne smeta biti del sodobne družbe, z nikogaršnje strani. Ta dejanja morajo biti najresneje preiskana ter strogo kaznovana,” so zapisali.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
53%
1km/h
0%
5°C
8°
4°
5°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.