V Slovenijo se danes vrača zlati Primož Roglič

roglič primožu
Primož Roglič, slika: družbeno omrežje

Primož Roglič, ki je v sredo s fenomenalnim kronometrom pometel s konkurenco in postal olimpijski prvak, se danes vrača v domovino.

Danes se v domovino vrača Primož Roglič

Pred njim je že prvi dan olimpijskih iger bronasto odličje na cestni dirki osvojil Tadej Pogačar, v ponedeljek je kanuist Benjamin Savšek osvojil zlato, dan pozneje pa si je Tina Trstenjak na tatamijih priborila srebrno olimpijsko kolajno v kategoriji do 63 kilogramov.

Roglič in ostali člani strokovnega štaba slovenske kolesarske reprezentance, tudi selektor Andrej Hauptman, bodo na Brniku predvidoma pristali okrog 11.40. Najprej jih čaka novinarska konferenca, nato pa druženje z navijači, prijatelji in sorodniki. Piše SIOL.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.