V soboto bodo redarji v Mariboru pisali kazni

redarje
slika je simbolična

Čeprav v soboto vremenska napoved kaže deževno in hladno vreme, pa to očitno ne bo zmotilo občinskih redarjev, ki bodo pridno bdeli nad mirujočim prometom. V soboto, 25. avgusta, bo namreč med 8. in 14. uro medobčinski inšpektorat in redarstvo Maribor izvajalo poostren nadzor na območju Mariborske tržnice na Vodnikovem trgu in v bližnji okolici.

Na MOM pravijo, da bo prioriteta poostrenega nadzora, ugotavljanje spoštovanja prepovedi ustavitve in parkiranja. Istočasno bo potekal poostren nadzor tudi na nepravilno parkiranimi vozili na parkirnih mestih rezerviranih za invalide, električna vozila in vozila na CNG pogon v ožjem središču Maribora. Previdnost pri parkiranju torej ne bo odveč.

Tudi od 27. do 29. avgusta bo prav tako potekal poostren nadzor Medobčinskega inšpektorata in redarstva Maribor v središču mesta, in sicer na območju za pešce, kjer se bo ugotavljalo upoštevanje pravil na tem območju. Poostren nadzor se bo izvajal vsak dan v tem terminu od 8. ure zjutraj do 20. ure zvečer.

Bodite previdni in strpni!

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA