V sredo na Trgu republike shod za Slovenijo in resnico

slika je simbolna

Neumnosti, ki jih dela Golobova vlada se odražajo tudi v vsakdanjem življenju ljudi.  Nekatere poteze pa rušijo tudi temelje slovenske države. Zato Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve, organizira protestni shod.

Vladna nerazumna in nedialoška ukinitev Muzeja slovenske osamosvojitve uveljavlja odnos do osamosvojitve, ki ni v skladu z njenimi vrednotami in našo družbo dodatno deli. To stanje zahteva ponoven premislek o pomenu slovenske osamosvojitve, so zapisali v Združenju za vrednote slovenske osamosvojitve.

Ena je Slovenija in ena je njena osamosvojitev. Protestirali bomo proti politiki, ki osamosvojitev degradira v sredstvo političnih delitev. Protestirali bomo proti ukinitvi samostojnega Muzeja slovenske osamosvojitve, ki tako ustanovo zasluži kot temeljno točko krepitve naše državotvorne, domoljubne in demokratične zavesti.

Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve zato vabi vse domoljubne in zavedne Slovenke in Slovence, državljanke in državljane na protestno zborovanje za Slovenijo in resnico, ter proti rušenju temeljev slovenske enotnosti in državnosti.

Zborovanje bo v sredo, 19. aprila 2023, ob 17. uri na Trgu republike v Ljubljani.

Zborovanje bomo neposredno prenašali tudi na facebook strani portala e-maribor.si

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.