V sredo na Trgu republike shod za Slovenijo in resnico

slika je simbolna

Neumnosti, ki jih dela Golobova vlada se odražajo tudi v vsakdanjem življenju ljudi.  Nekatere poteze pa rušijo tudi temelje slovenske države. Zato Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve, organizira protestni shod.


Vladna nerazumna in nedialoška ukinitev Muzeja slovenske osamosvojitve uveljavlja odnos do osamosvojitve, ki ni v skladu z njenimi vrednotami in našo družbo dodatno deli. To stanje zahteva ponoven premislek o pomenu slovenske osamosvojitve, so zapisali v Združenju za vrednote slovenske osamosvojitve.

[color-box color=”yellow”] Ena je Slovenija in ena je njena osamosvojitev. Protestirali bomo proti politiki, ki osamosvojitev degradira v sredstvo političnih delitev. Protestirali bomo proti ukinitvi samostojnega Muzeja slovenske osamosvojitve, ki tako ustanovo zasluži kot temeljno točko krepitve naše državotvorne, domoljubne in demokratične zavesti.[/color-box]

Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve zato vabi vse domoljubne in zavedne Slovenke in Slovence, državljanke in državljane na protestno zborovanje za Slovenijo in resnico, ter proti rušenju temeljev slovenske enotnosti in državnosti.

[color-box color=”yellow”] Zborovanje bo v sredo, 19. aprila 2023, ob 17. uri na Trgu republike v Ljubljani.[/color-box]

Zborovanje bomo neposredno prenašali tudi na facebook strani portala e-maribor.si

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
1km/h
75%
19°C
21°
17°
18°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.