V stilu Serpentinška? Ko užaljeni Šarec komentira predsedovanje Slovenije EU

Marjan Šarec
slika: Demokracija

Zamislite si neverjetno farso. Marjan Šarec v službi predsednika vlade in predsedujočega Evropski uniji. Bi bilo kaj takega sploh mogoče? A Marjan je vedel kaj mu je storiti. Vrgel je puško v koruzo.

ŠAREC SPET MODRUJE NA TWITTERJU

Tudi tokrat se Šarec ni mogel zadržati in je užaljeno na twiterju spisal v nebo vpijočo sporočilo: “Slovensko predsedovanje se je že prvi dan začelo v vsem svojem “sijaju”. Predsednica komisije je zvečer v govoru povedala, kako gleda na celotno situacijo. Citirajoč prvega predsednika, ki naj bi bil utelešeno zlo. S tem je dala jasno sporočilo. Volitve bi bile častni izhod.”

Volitve so tisto, ker bi v tem trenutku res najbolj ustrezalo Marjanu Šarcu, saj je s svojim (za)plezanjem, kot predsednik vlade izgubil vso kredibilnost, ki jo je sploh kdaj imel. Po zadnji javnomnenjski raziskavi, ki jo je objavil (njemu ljubi) POP TV, je njegova stranka na lestvici priljubljenosti šele četrta in še vedno pada.

Tudi nebuloze, ki jih Marjan v stilu Serpentinška kvasi po twitterju, ne ublažijo padca priljubljenosti nekoč sicer vodilne stranke v njegovi vladi. Tako da so sanje o volitvah njegova prva in ključna točka, pa čeprav brez programa. Ko pride nov lider levice, bo LMŠ namreč lahko počasi utonila v pozabo. Marjanu tako, ob slabem scenariju, ostane na koncu le še Serpentinšek, kajti tudi na občini Kamnik so sedaj drugi časi. 

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.