V stranki LMŠ se rojevajo novi “Serpentinški”? Komu bi dali vaš glas?

parodija, slika: tvitter

Razprave, v državnem zboru, ki bi se morale odvijati na nekem kulturnem nivoju, se sprevračajo v debatni krožek nevzgojenih otrok. Tudi s pomočjo stranke LMŠ!

Šarec ima očitno svojo šolo v stilu “Serpentinška”. Zelo aktualni t.i. “šarciznmi”,  so se očitno preselili tudi na druge poslance LMŠ. V igri za “Serpentinška” leta je najprej Lidija Divjak Mirnik. Zagotovo se spomnimo njenih besed, ki jih je izrekla, da je premalo inteligentna in da je popolnima nesposobna?

 

Tukaj pa je še eden od  LMŠ-jevih “Serpentinškov” – Aljaž Kovačič, katerega izpadi so naravnost smešni.  Aljaž večkrat postreže tudi z nekaj “šarcizmi” oziroma blebetanjem, poljubnim vklapljanjem in razbijanjem po mikrofonu, vrtenjem na stolu v slogu prvošolčka, zmerjanjem s “fašizmom” itd.

Očitno se Šarčeva šola “Serpentinška” lepo širi naprej. Ob naslednjih volitvah, bodo takšni in drugačni “Serpantinški” potrebovali nove službice. Mi smo v glasovanje dodali še dva Tino Heferle, ki ob interpelaciji zoper Dikavčiča moralizirala, ob aferi Marjana Šarca glede lepe Nataše, pa je bila tiho. Zadnji na lestvici pa je Rudi Medved, ki mu še zdaj ni jasno, kdo je organizator protestov.

Za koga pa vi glasujete?

P.M.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
1km/h
100%
-1°C
0°
-3°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA