V znak solidarnosti, na poslopjih vlade visi tudi Izraelska zastava.

V znak solidarnosti z Izraelom je vlada na poslopju vlade na Gregorčičevi ulici poleg slovenske in evropske izobesila tudi izraelsko zastavo.

NA POSLOPJU VLADE IZOBESILI IZRAELSKO ZASTAVO

“V znak solidarnosti z Izraelom na stavbi vlade poleg slovenske in evropske tudi izraelska zastava. Obsojamo teroristične napade in stojimo ob strani Izraelu. Obsojamo teroristične napade”, so zapisali na naši vladi. Izraelsko zastavo so danes izobesili tudi v Avstriji in na Češkem. Medtem pa predsednik Borut Pahor ni naklonjen izražanju stališč države z izobešanjem zastav drugih držav.

Avstrijski kancler Sebastian Kurz je sporočil, da so na poslopjih vlade in zunanjega ministrstva v Avstriji danes izobesili izraelsko zastavo v znak solidarnosti z judovsko državo in zapisal: “Danes je bila na streho zveznega kanclerja postavljena izraelska zastava v znak solidarnosti z Izraelom. Teroristične napade na Izrael najmočneje obsodimo! Skupaj stojimo ob strani Izraela.”

Solidarnost z Izraelom izražajo države  v tednu, ko med Izraelom in skrajnimi palestinskimi skupinami z območja Gaze poteka medsebojno obstreljevanje, ki je zahtevalo že veliko življenj

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
42%
4.6km/h
20%
8°C
9°
7°
6°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA