Včasih UDBA, danes POP TV. Zaslišujejo organizatorje prevozov za shod upokojencev!

Množica na shodu upokojencev, 1. februarja

Saj ni res, pa je. Pred sredinim velikim shodom upokojencev, ki bo potekal v sredo 1. marca poteka prava mala vojna proti aktivnim udeležencem shoda.

Tisto, kar je včasih počela UDBA, danes počenjajo novinarji POP TV. Novinar Žiga Bonča, voditelj oddaje 24ur, namreč raziskuje aktivne udeležence shoda. Tako ga zanima organizator avtobusnega prevoza iz Maribora. Kdo stoji za njim. Ali je kdo za to delo plačan. Koliko potnikov se je prijavilo in podobno. Vprašanja, ki jih je v času komunizma zastavljala nekdanja služba državne varnosti, tistim, ki se niso pokoravali komunističnemu režimu nekdanje Jugoslavije.

“V društvu – inštitutu 1. oktober zoper tak način zasliševanja ljudi, ki aktivno pomagajo pri shodu upokojencev in vršenje pritiska na njih najodločneje obsojajo. In poudarjajo, da nihče ni dolžan dajati komurkoli kakršnekoli podatke o številu ali imenu potnikov, številu avtobusov ali izdajati kateri avtobusni prevozniki bodo potnike vozili na shod.  Metode, kakršne se poslužuje POP TV so nezaslišane in nedostojne, ter nevredne novinarskega poklica” so še poudarili v društvu.

V društvu ponovno poudarjajo, da je odhod iz Maribora na shod individualne narave. In da se prevoza z organiziranim avtobusom udeleži, kdor želi. Avtobusa, cene prevoza, število potnikov, nam nikoli ne bo določil noben novinar!  Prav tako nam ne bodo diktirali kaj bodo ljudje počeli v svojem prostem času. In očitno bo zaradi lažnega poročanja, nadlegovanja in nedostojnega zasliševanja potrebno sprožiti še kakšno kazensko ovadbo, kot je bilo sprožena zoper RTV Slovenija in oddajo Tarča.

Za konec v iniciativi Glas upokojencev, društva 1. oktober sporočajo NE BOSTE NAS UTIŠALI!!!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.