Več, kot 10.000 članov in simpatizerjev SDS v Bovcu! (odzivi)

Kar 47 avtobusov in nepregledna množica kombijev in zasebnih avtomobilov je včeraj zasedla prostor športnega letališča v Bovcu, kjer je potekal tradicionalni, že 26. Tabor stranke SDS.

V Bovcu rekordno število članov in članic stranke SDS

Tega nima nobena stranka! Letošnja udeležba pa je bila rekordna. V Bovec je pripotovalo preko 10.000 ljudi, od blizu in daleč. Vodja poslanske skupine SDS  ter domačin Danijel Krivec, je v šali dejal, da bodo, če se bo nadaljevalo v tem tempu, za prihodnje leto “razširiti” športno letališče.

Stranka SDS, ki  ima več, kot 20.000 članov je tudi tokrat v Bovcu delovala, kot eno. Kljub, še vedno, covid ukrepom, so obiskovalci tudi tokrat stranko začutili kot svojo pravo družino.

Bovec 2021

“Do medalje se pride v finišu in pred nami je ta finiš”, je dejal predsednik SDS Janez Janša in napovedal zmago na naslednjih državnozborskih volitvah, ki bodo v manj kot v enem letu. Zdaj je pred stranko SDS  finale pred super volilnim letom 2022, v katerem bodo morali dosežke stranke njeni člani in simpatizerji ponesti med ljudi, je dodal. Opozoril je, da se je stranka in vlada soočila s številnimi nagajanji. Ta so prišla s strani tistih, ki delujejo po drugačnih načelih kot Slovenska demokratska stranka.

Množica članov SDS je bila letos tako navdušena nad predsednikom Janezom Janšo, saj je dlje, kot njegov nastop, trajala pot do slavnostne mize, ker so hoteli vsi imeti selfi s predsednikom stranke. Pa še pri mizi Janša ni imel miru, saj so tisti, ki so si selfija s predsednikom želeli bili zelo vztrajni

Posebno reportažo s srečanja članov in članic SDS si lahko ogledate danes na našem portalu. 

P.M.

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.