V Bovcu šok za Tanjo Fajon. Njen župan pohvalil odločitve Janeza Janše

Socialni demokrati očitno razumejo le svoj radikalni jezik in svoje radikalne rešitve. Ne vidijo pa, da tudi njihovi župani podpirajo marsikatero odločitev vlade.

Naveza SD in SDS v Bovcu zgledno sodeluje

Eden izmed županov, kjer podpirajo smele odločitve vlade je tudi bovški župan Valter Mlekuž, ki podpira sodelovanje in ne izključevanja, kot predsednica stranke SD Tanja Fajon. V občini je postavil celo za podžupana člana stranke SDS. In ravno ta koalicija med SD in SDS v Bovcu odlično deluje. Z vodenjem te vlade ste dokazali, da znate, da veste, kako je potrebno za voz peljati naprej in ga popeljati iz trenutne situacije, v kateri je cel svet,« je v pozdravu članom in simpatizerjem SDS, ki so se v soboto zbrali na tradicionalnem srečanju občinskih in mestnih odborov SDS, zapisal župan Bovca Valter Mlekuž, sicer izvoljen na listi stranke Socialnih demokratov, ki ga na pikniku ni bilo, saj je bil na dopustu. Njegovo pismo je prebral podžupan Bovca Miro Bozja.


Spomnimo. V dvanajstčlanskem bovškem občinskem svetu po zadnjih volitvah ni prišlo do ključnih sprememb. SD z županom Valterjem Mlekužem je ohranil pet svetnikov, SDS je pridobila enega in jih ima zdaj štiri. Stranki se povezujeta pri projektih, ki so v dobro ljudi in razvoja kraja. Tudi letos spomladi sta skupaj pomagali reševati zagato s smučiščem Kanin, ko je zaradi enormne količine zapadlega snega zasulo pogonsko postajo štirisedežnice Prevala, zaradi česar se je smuka začela šele konec februarja.

Sodelovanje med SD in SDS, ki je za očitno za predsednico Socialnih demokratov nesprejemljivo, je za Bovec nekaj normalnega. Le ta se razvija v lepo turistično občino, kjer vsak najde nekaj zase. Le Tanji Fajon to ne gre v račun.

P.M.

 

 

VREME

Maribor
oblačno
94%
1.5km/h
100%
4°C
5°
3°
4°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
8°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.