Večje število migrantov naj bi nadlegovalo ljudi na Šmarni gori? (video)

šmarna gora
Šmarna gora

Šmarna gora. Prijetna izletniška točka Ljubljančanov, katero tudi času koronavirusa zelo radi obiskujejo, se je sprevrgla v leglo migrantov?

MIGRANTI NADLEGOVALI SPREHAJALCE NA ŠMARNI GORI?

Kot smo lahko prebrali na družbenih omrežjih, je tudi to nedeljo Šmarna gora prijetno zbirališča Ljubljančanov, a kot kaže tudi migrantov, ki v teh dneh ne vedo kam bi se dali. kot priča video posnetek, naj bi bili med sprehalalci tudi številni migranti. Kot je zapisano, naj bi brez varnostne razdalje, nadlegovali ljudi. in hoteli celo “odtrgati” zvon na cerkvi.

https://twitter.com/Uinstitucija/status/1363442624028418052

Ker je ta izletniška točka tudi prijetno zbirališče članov stranke SD, bi bilo dobro, da bi te migrante spravili v red kar oni sami. Politično, če že ne versko so jim zelo blizu?

PM

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.