Kako je mladi Nejc Urbanija, nalil čistega vina levičarskemu aktivistu Larsu Podkrajšku?

Nejc Urbanija in Lars Podkrajšek
Nejc Urbanija in Lars Podkrajšek, zajem slike RTV

Prav na našem portalu smo poročali o najstniku, komaj 16 letnemu Nejcu Urbaniji, ki je s svojimi videi in drugačnimi pogledi na svet, dobesedno preplavil svetovni splet.

KAKO JE NEJC URBANIJA NALIL ČISTEGA VINA LEVIČARJU LARSU PODKRAJŠKU

Levičarskim aktivistom je v naši državi postlano z rožicami, medtem ko imajo drugačno misleči komaj kje priložnost javno spregovoriti o stanju v naši družbi, pa se levičarskemu aktivistu Larsu Podkrajšku, ki je član skrajne levičarska frakcije MOA, celo na radiu Val 202 dajo možnost, da je glavni levičarski kralj. Predlagali so ga celo za ime tedna.

[color-box color=”blue”] A dokler se levičarji kopajo v slavi levih medijev, ki bi morali biti neodvisni, pa si poglejmo kako je 16 letni Nejc Urbanija na nacionalni televiziji levičarskega ekstremista sesul v temi Rog in metelkova.[/color-box]

Take ljudi, kot je Lars, pa s spoštovanjem do njegove mladosti, si očitno (neodvisni) Val 202 izbira za ime tedna. Kakšnega človeka bi šele val 202 izbral za ime meseca. Raje ne pomislimo!

PM

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.6km/h
100%
20°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.