Vesel sem, da se nismo uvrstili na EP, je dejal, ne boste verjeli slovenski državni sekretar iz vrst SMC!

maribor zgodovino slovenska nogometni prvak

Poročali smo o odmevni izjavi Aleša Cantaruttija, državnega sekretarja na ministrstvu za gospodarsko, razvoj in tehnologije, ki je na okrogli mizi Olimpijskega komiterja Slovenije v Portorožu dejal, da je vesel, ker se slovenska nogometna reprezentanca ni uvrstil na evropsko prvenstvo.

Izzval ogorčenje NZS

S temi besedami je izzval ogorčenje javnost kot tudi Nogometne zveze Slovenije (NZS), ki se je na incident odzvala z odprtim pismom. Cantarutti je v odzivu za Slovensko tiskovno agencijo (STA) poudaril, da so bile njegove besede vzete iz konteksta, a poudaril, da vztraja pri svojem stališču. Prepričan je, da je bilo od njegovega prevzema funkcije pred petimi leti narejenega veliko za promocijo športa. Čeprav se označuje za pristaša nogometa, njegov pogled na neuspeh nogometne reprezentance ostaja nespremenjem.

Si ta državni sekretar še zasluži, da je na tej funkciji?

VIR: Žurnal

MG

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.