slika: Simon Leskovšek

Uporabnike družbenega omrežja Facebook je te dni navdušil video posnetek mlade Eve, ki je z veliko mero srčnosti in glasbenega talenta zaigrala in zapela znano slovensko narodno zabavno pesem.

Odlično zapeta in zaigrana pesem je sprožila navdušenje na družbenih omrežjih

Mlada talentirana deklica po imenu Eva je v roke prijela harmoniko, nato pa zaigrala in zapela pesem “Morska pravljica”, ki jo v originalu izvaja Ansambel Petra Finka. S svojim nastopom je takoj očarala mnoge ljubitelje slovenske narodnozabavne glasbe, do danes pa nabrala že več kot 700 všečkov in preko 300 delitev.

Njen čudoviti glas in izvrstno odigrana pesem je do danes nabral dobrih 12 tisoč ogledov, številke pa bodo v prihajajočih dneh zagotovo še krepko poskočile! Iz malega raste veliko in zato lahko ponosno rečemo, da se nam za slovensko glasbo ni treba bati.

Oglejte si nastop kateri vas bo zagotovo navdušil in ga delite med ljudi:

Mlada Eva pa si želi nastopiti tudi na velikih odrih ter raznih tekmovanjih. Ob takem talentu to prav gotovo ne bo problem. Njenemu učitelju Simonu Leskovšku in mladu učenki Evi pa želimo še veliko pridnih in nadebudnih uric ob harmoniki!

MG