Vici se pišejo kar sami: “Najbolj zaupanja vredna novinarka – Erika Žnidaršič?”

erika
zajem slika (RTV)

Saj ni res pa je. Med najbolj zaupanja vredne osebnosti v Sloveniji, ki jih je razglasila revija Readers’s Digest, se je uvrstila voditeljica Tarče Erika Žnidaršič, med najbolj zaupanja vredne blagovne znamke pa še Televizija Slovenija, Val 202 in oddaja Odmevi.

Erika Žnidaršič, najbolj zaupanja vredna novinarka?

Vici se na RTV pišejo kar sami. Erika Žnidaršič, TV Slovenija, Val202 in Odmevi so najbolj zaupanja vredne oddaje v državi, če verjamete da sloni letijo, seveda. Tako naj bi povedala revija Readers’s Digest. 

Največje zaupanje so Slovenci izrazili gasilcem, sledijo znamke Jub, Bosch, Radenska in Pekarna Pečjak, kaže raziskava, ki jo je opravil inštitut Mediana na vzorcu 1000 ljudi, ki jo tradicionalno objavlja revija Reader’s Digest.

Najbolj zaupanja vrednimi poslovneži s področja gospodarstva v Sloveniji pa je poslovnež Ivo Boscarol, ki to priznanje prejema že od samega začetka. Poleg voditeljice TV-voditeljica Erika Žnidaršič, so anketirani izbrali še radijskega voditelja Denisa Avdića, ki je priznanje prejel šesto leto zapovrstjo, športnika Primoža Rogliča in glasbenika Vlada Kreslina, ki je to priznanje dobil tretjič, so sporočili iz uredništva revije Reader’s Digest Slovenija, kjer so najbolj zaupanja vredne znamke razglasili že 15. leto zapored, piše top news.si

Krohotanje ob nekaterih imenih je dovoljeno! In še dobro, da so izmed med najbolj zaupanja pomembnimi osebnosti spustili Luko Mesca, Tanjo Fajon, Alenko Bratušek, Zorana Jankoviča, Anisa Ličino, Zlatka Čordiča, Jašo Jenulla in podobne. Burleska bi bila potem popolna.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.