Domov SlovenijaČrna kronika - Slovenija Policija izdala poročilo. Je bil pes res kriv za smrt deklice v Mengšu?

Policija izdala poročilo. Je bil pes res kriv za smrt deklice v Mengšu?

Objavil: e-maribor
rotvailer srce za bulle pes

Policijska preiskava tragičnega dogodka v Mengšu, kjer je pes do smrti pogrizel osemletno deklico iz okolice Ljubljane, se je končala. To so sporočili.

ZA SMRT DEKLICE KRIV PES

Mešanec med rotvajlerjem in nemškim ovčarjem je bil 17. marca na verigi, ko se mu je deklica preveč približala. Ograja, na kateri je bil opozorilni znak o psu, je bila tistega dne sicer odprta. Sanitarna obdukcija na inštitutu za sodno medicino v Ljubljani je pokazala, da so bili za dekličino smrt krivi pasji ugrizi v glavo in vrat. Poškodbe so bile tako hude, da je umrla na kraju tragedije. Psa, ki do tragičnega dogodka ni veljal za nevarnega, so potem usmrtili. Pišejo Slovenske novice!

 Ljubljanska policija je aprila podala poročilo o ugotovitvah na ljubljansko okrožno tožilstvo, v katerem je očitno ugotovila, da je do tragičnega dogodka privedel nesrečni splet okoliščin, a dejansko je bil za smrt deklice kriv pes, oziroma ugriz psa v dekličin vrat.

PM

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.