šuštar
zajem slike. Oddaja V petek zvečer (RTV SLO)

Pretekli petek smo bili v oddaji V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, priča prav posebnemu nastopu, ki je navdušil mnoge.

Anže Šuštar in Kaja Humski navdušila z duetom

Razni dueti in zamimive skupine navdušujejo ljubitelje slovenske glasbe v novi oddaji na eni izmed TV postaj, V petek zvečer, ki jo vodita prekaljeni voditelj Blaž Švab in voditeljica Melani Mekicar.

V petek, sta v zanimivem duetu v omenjeni TV oddaji nastopila tudi dva zanimiva glasbenika Anže Šuštar in Kaja Humski. ki sta zapela slovensko uspešnico, z nastopom pa prevzela številne Slovence. Čudovit pevski nastop, ki sta ga uprizorila Anže Šuštar, partner slovenske pevke Alenke Gotar, in simpatična pevka Kaja Humski, je na YouTube omrežju že prava uspešnica.

Anže in Kaja sta ob spremljavi godalnega orkestra TV Slovenija zapela uspešnico ansambla Slapovi “Da spočijem se na tvoji rami”, njun nastop pa je do danes dosegel že več kot 20.000 ogledov.

Prisluhnite, kako sta Anže Šuštar in Kaja Humski zapela uspešnico “Da spočijem se na tvoji rami,” ki jo v originalu prepeva ansambel Slapovi.

PM