Saša Arsenovič, slika: FB profil

Vodja največje svetniške skupine Liste Franc Kangler/NLS v mariborskem mestnem svetu Milan Mikl je orisal številne pomamklivosti pri delu župana Arsenoviča.

Arsenovič je pozabil na predvolilne obljube

Opazicija je v mestnem svetu še edini glas razuma, med vsemi ostalimi strankami in listami, ki županu slepo sledijo. Ko gre za podražive, nesorazmerno porabljen denar, čudne posle ipd koalicija slepo sledi županu. Vendar nekje se mora to nehati, zato je opozarjenje na napake, glavno orožje opozicije, saj so tudi mariborski mediji, še posebej Večer vedno na strani (levega) župana.

Arsenovič je pozabil na večino svojih prevolilnih obljub, zapleta se v čudne rabote s svojimi prijatelji. Do opozicije ima povsem aroganten odnos, zavrača sleherno komunikacijo, za predloge in priporočila pa se ne zmeni. Podoben odnos ima Arsenovič tudi do ljudi v svoji občinski upravi, direktor Boris Železnik mu je “pobegnil,” ker se ni strinjal z županovim načinom in metodami vladanja.

Sicer pa je Arsenoviča na kruta realna tla postavil meseca decembra že njegov hišni ćasopis večer. Kaj vse je narobe v občinski upravi in kaj je narobe z vodenjem lobčine? O pa se je z gospodom Milanoim Miklom, pogovarjal novinar Boris Cipot za oddajo V fokusu:

MG