(video) Neverjetno! Okoli 50 Šiškovih Vardistov zablokiralo policijsko postajo v Slovenski Bistrici?

šiško
Andrej Šiško,slika: insajder

Predstavniki Štajerske Varde so včeraj popoldne obiskali Policijsko postajo Slovenska Bistrica. Od policistov so želeli izvedeti, kaj so iskali pri občanu, kjer je minuli vikend potekal tridnevni tabor Varde.

Šiško in njegova komanija zasliševala policiste

Očitno Andreju Šišku zapor ni prav nič koristil. Zelo čudno, oz. skoraj nemogoče se zdi, da okoli 50 članov mariborske Varde obišče policiste in jih zaslišuje. So s tem obiskom ogrožali varnost policistov?

Kot je bilo razbrati, so se člani mariborske Varde izobraževali in usposabljali, na privatnem posestvu blizu Slovenske Bistrice pri enem izmed članov, pri čemer pa, kot zagotavljajo, niso nikogar ogrožali. Kmalu po tem, ko so tabor zaključili, so lokacijo obiskali bistriški policisti. Predstavniki Varde so se zato odpravili kar na policijsko postajo, da izvedo za razlog obiska njihove patrulje ter policistom med drugim tudi očitali vstop na zasebno zemljišče brez ustreznega naloga. Obisk na policiji so snemali in posnetek objavili na družbenem omrežju Facebook, kjer pa je med drugim razvidno tudi pojasnilo policistov, da so zgolj opravljali naloge javne varnosti.

Policisti so med drugim odgovorili, da so tam opravljali naloge v zvezi z javno varnostjo, da so se v luči njihovega tabora zapeljali na lokacijo, ki jo člani Varde omenjajo. Policisti so še na vprašanje kaj je narobe, odgovorili da nič, opravljali pa so naloge javne varnosti. Ves posnetek pogovora oziroma obiska so predvajali na družbenem omrežju Facebook, ogledate si ga lahko spodaj.

Ali bodo člani Varde sedaj hodili po Policijskih postajah in zasliševali policiste? Kaj takega se lahko zgodi le pri nas!

DK


VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
1.5km/h
75%
20°C
22°
20°
18°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.