V odločilno bitko gredo danes Mariborčani brez Dina Hotića, ki je na desni strani zvezne vrste v Evropi odigral prav vse tekme. Na prvi tekmi je rdeči karton izredno pripomogel k zahtevnejši končnici, tokrat moštvo verjame, da bo zgodba drugačna.

Neodločen rezultat iz prve tekme še ne zagotavlja napredovanja!

Ludogorets je prispel v Maribor včeraj dopoldne, a brez trenerja, ki jih je vodil na prvi tekmi. Stoev ni več vodja strokovnega štaba bolgarskega prvaka, dvoboj v Ljudskem vrtu bo vodil njegov pomočnik. Je to lahko plus za naše fante, ali pa se bodo Bolgari skušali še bolj potruditi za Evropsko jesen? To so vprašanja, ki si jih danes zastavlja skoraj vsak Mariborčan in slovenski ljubitelj nogometa. Rezultat iz prve tekme 0:0 0:0 ne zagotavlja napredovanja, je pa dobro izhodišče za upanje o četrti uvrstitvi v skupinski del UEFA Europa League. Danes za preboj Maribora v Evropo šteje le zmaga.

Tekma med Mariborom in bolgarskim prvakom Ludogorcem bo na stadionu Ljudski vrt. Tekmo bo neposredno prenašala tudi TV Sport klub 1 (SK!). Že ob 19.30 boste lahko spremljali razgovor v studiu pred tekmo. Prenos tekme pa bo ob 20. uri in 15 minut.

Tudi številni mariborski lokali bodo poskrbeli za prenos tekme:

 

Seveda pa si boste prenos nogometne tekme lahko ogledali tudi v drugih štajeskih lokalih.

M.G.