Violeta Tomić se spet razburja. Kaj ji tokrat ne paše?

Violeta Tomič
Violeta Tomič, slika: zajem zaslona

Violeta Tomić, nekdanja poslanka državnega zbora, je v teh dneh prejela sklep, v katerem je okrajna državna tožilka ugotovila, da pošiljka v pismu, katero je bilo naslovljeno njej, ni vsebovala nevarnih snovi, ki bi lahko škodila zdravju in telesni celovitosti ljudi. V pismu je bila namreč moka.

Gre za sklep, ki se nanaša na prejemanje groženj na sedež stranke, v kateri je delovala Tomićeva. Prejeli so pošiljko s prahom, ki se je izkazal za moko in neznano tekočino.

»Torej sklepam, da je družbeno sprejemljivo ustrahovanje ljudi, njihovih družinskih članov in sodelavcev. Pa vas vprašam. Kdo mislite, da te zapore ceste, mobilizacijo gasilcev in policije, laboratorijske analize…plačuje??? Denar in delo teh kadrov bi veliko koristneje uporabili drugje. Zato bi bilo smotrno storilce najti in sankcionirati. Če bi plačali zapitek, bi se ustavili. Tako pa so na varni strani.« Pišejo Slovenske novice.

Zanimiva razlaga od volivcev pozabljene Violete. Zakaj se ni oglašala takrat, ko so grozili nekdanjemu predsedniku vlade Janezu Janši, ko s smrtjo grozili članom stranke SDS, ko so nosili sovražna gesla, klicali da je Janšu treba ubiti. Zakaj se ni oglašala ob napadih na kulturno ministrstvo, na risanje svastike na okna, ali pa takrat, ko so  pred parlamentom pljuvali poslance ipd.  Se takrat ni oglašala zato, ker so takrat to počeli njeni?

A Violeta se razburja sedaj, ko je spet “navadna” državljanke? No malce reklame pa ji vseeno ne škodi. Mogoče bo prej našla službo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
92%
1.5km/h
100%
13°C
14°
12°
13°
Sat
13°
Sun
11°
Mon
10°
Tue
9°
Wed

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA