Violeta Tomić spet joka? Ji res nagajajo, ali pa le išče pozornost?

Violeta Tomič
Violeta Tomič, slika: zajem zaslona

Od volivcev pozabljena nekdanja poslanke Levice Violeta Tomič, si očitno išče pozornost. Praznovala bo namreč 60. rojstni dan in v javnosti joka, da ji nagajajo.

22. januarja bo Violeta Tomić, ki se je dolgo svaljakala in prEkladala za naš denar, ki ga je dobila od države, kot nekdanja poslanka, saj službe nikakor ni dobila, pa čeprav ima svoj s.p., praznovala 60 let. Prav na njen rojstni dan pa si je omislila premierno predstavo Obračun, ki si jo je Tomićeva podarila sama sebi za okrogli jubilej. To naj bi bila njena avtorska predstava in resno se začenjajo porajati dvomi ali bo predstava sploh obiskana. Je pa na vsak način potrebno ustvariti kaos na družbenih omrežjih. Vsaka reklama je namreč dobrodošla. 

Plakat za predstavo Obračun, kjer je Violeta Tomič s pištolo v štirih različnih oblikah je namreč Facebook prepoznal (logično), kot kršenje pravil in odstranil reklamni oglas. “Kakšen škodoželjen kreten moraš biti, da v tem vidiš nekaj samomorilskega? Ali se že preprosto začenja nagajanje? Hvala vsem ogroženim in hudobnim, ki bodo v novem letu kljub zaobljubam ostali zvesti samim sebi!” Je zapisala.

Preden Violeta koga napade, bi bilo namreč dobro da pomete pred svojim pragom, saj ji škodoželjnosti v parlamentu, ko je še udobno sedela na poslanskem stolčku ni manjkalo?

Je pa plakat za predstavo kar se da posrečen. Le to ne vemo ali se pištola sproži? Kot je nekdaj o Violeti Tomič dejal nekdanji strankarski kolega Miha Kordiš: “Glupa ko točak!”

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
84%
2.6km/h
100%
1°C
1°
-1°
-1°
Fri
-2°
Sat
-2°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA