..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Vlomil v hišo in si sam potregel

slika je simbolna

V teh prazničnih dneh veliko družin odide na izlete in dopuste. Nekateri tako puščajo hiše nezavarovane. Zato previdnost ni nikoli odveč.

Policisti Policijske postaje MB  II so 7. decembra okoli 16. ure obravnavali namreč veliko tatvino. Nezneni storilec je tega dne med 15.30 in 16.00 uro prišel na dvorišče stanovanjske hiše, se povzpel na teraso ter z neznanim predmetom na vzvod odprl balkonska vrata, pregledal celotno hišo.

Iz nje je 1500 USD in nekaj zlatnine. Tako je z dejanjem oškodoval 44 letnega Mariborčana za okoli  4000 EUR.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
89%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.