Telekom opozarja: več kot polovico opravljenega prometa preko mobilnika mora biti v domačem omrežju.

Državni operater Telekom Slovenije, ali bolje razumljivo Mobitel, uvaja nekaj novosti za svoje uporabnike.

Več kot polovico prometa preko telefona, boste morali opraviti v domačem omrežju

Telekom, tako kot že večina ostalih mobilnih operaterjev, svojim uporabnikom omogoča uporabo mobilnih storitev v državah območja EU-tarife po pogojih in cenah kot doma ter v skladu s pogoji posameznega naročniškega paketa. Uvedli pa so novo regulacijo, ki bo porabo v tujini nekaterim nekoliko omejila. Kjub visokim cenah njihovih storitev jim gosotvanje v omrežju EU očitno predstavlja velik strošek.

Vsem, ki ste v zadnjih 4 mesecih več kot polovico opravljenega prometa opravili v državah območja EU-tarife in bili hkrati več kot polovico časa pripravljeni v omrežjih operaterjev držav območja EU-tarife, boste v skladu s 4. poglavjem Posebnih pogojev uporabe mobilnih elektronskih komunikacijskih storitev na to opozorjeni preko SMS-sporočila.  zato lahko pričakujete zaračunane pribitke v skladu s cenikom. Pribitki se bodo zaračunavali, dokler ne boste spremenili vzorca uporabe v pretežno domačo uporabo.

Oz. bolj razumljivo. Vsaj polovica klicev in drugih storitev mora biti opravljena iz omrežja Slovenije. vse se konča, očitno spet pri denarju!

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
66%
2.6km/h
0%
-2°C
1°
-4°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA