11. maja 2020, bo ponovno stekel javni potniški promet v Sloveniji, ki je bil zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 od 16. marca začasno ustavljen. Kot nam je virus nepričakovano korenito spremenil naše navade, druženje in način življenja, tako se nam obeta tudi kar nekaj sprememb ob ponovni vzpostavitvi javnega potniškega prometa.

Preberite tudi

Kot odgovoren prevoznik smo se prilagodili vsem predpisanim zahtevam, da bomo lahko ob upoštevanju dodatnih ukrepov za preprečevanje širjenja virusa zagotavljali varne vožnje z vlakom.

Število sedežev in stojišč v vlaku bo omejeno. Naprošajo, da upoštevate tudi oznake na sedežih, ki ob upoštevanju zagotavljajo ustrezno varnostno razdaljo.

V času trajanja ukrepov bodo na postajah zaprte čakalnice in javna stranišča, omogočen bo le prehod skozi čakalnice, kjer poteka prodaja vozovnic.

Vozovnice kupite preko spleta, mobilne prodaje ali v naši aplikaciji, s čimer se boste izognili dodatnim stikom ob stanju v vrsti za nakup na železniških postajah, ter našemu osebju v vlaku zagotovili, da vašo vozovnico pregleda brezkontaktno.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vozni red velja od 11.5. do 17.5.2020.

Ljubljana – Dobova

Dobova – Ljubljana

Maribor – Zidani Most

Zidani Most – Maribor

Ljubljana – Jesenice – Ljubljana

Ljubljana – Sežana – Ljubljana

Ljubljana – Novo mesto – Metlika – Ljubljana

Trebnje – Sevnica – Trebnje

Ljubljana – Kamnik – Ljubljana

Maribor – Prevalje – Maribor

Maribor – Središče – Maribor

Ormož – Hodoš – Ormož

Celje – Rogatec – Celje

Celje – Imeno – Celje

Celje – Velenje

Divača – Koper – Pivka – Ilirska Bistrica

Jesenice – Sežana – Jesenice

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});