Vrglo vas bo na rit! To so neverjetne številke ilegalnih migracij v času Golobove vlade.

Migranti, slika je simbolna, Moje Posavje

Norost Golobove vlade, da Slovenijo reši rezilne ograje, ki je našo državo varovala pred nezakonitimi prehodi meje, se je izkazala za napako.

Samo v enem samem dnevu in v eni sami občini – Brežice prijeli kar 175 ilegalnih migrantov. Tako so pri Dobovi, Obrežju, Rigoncih, Bizeljskem, Mokricah, Bukošeku, Vrhnjah in Velikem Obrežu policisti ujeli 41 Afganistancev, 35 Maročanov, 34 Rusov, 24 Pakistancev, 11 Nepalcev, sedem Indijcev, šest Sudancev, štiri Bangladežane, po tri Turke in Šrilančane, dva Alžirca in po enega ilegalca iz Senegala, Somalije, Kameruna, Palestine in Gambije.

V letošnjem letu je v državo letos prišlo več migrantov kot v večini preteklih let v celem letu. Naši policisti so tako obravnavali kar neverjetnih 20.274 migrantov. Število se je začelo dramatično povečevati prav lani, ko je oblast prevzela vlada Roberta Goloba in številke drastično naraščajo, piše Spletni čaopis.

Skupaj je pri nas v enem letu (leto 2022) ilegalno prestopilo mejo kar 32.042 ilegalnih migrantov.

Tu je zanimiv graf, ki vam pokaže, kaj pomeni država odprtih meja za ilegalne migrante:

Tako nam vlada Roberta Goloba uničuje našo državo, v državo pušča ljudi tretjega sveta, ki se lahko neovirano gibljejo in prestopajo mejo in potem se čudimo, zakaj Avstrija še vedno nadzira svojo mejo s Slovenijo. 

Graf, vir: Spletni časopis

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.