OFEM 2023! Kljub slabemu vremenu je bil včeraj uspešen dan!

slika OFEM 2023

Vreme je včeraj krojilo usodo Olimpijskega festivala evropske mladine (OFEM), največje mednarodne prireditve, ki te dni poteka v Mariboru. 

Olimpijski festival evropske mladine ni le športna prireditev. Organizatorji so v želji za promocijo športa, druženja in zabave pripravili pester program obšportnih aktivnosti, namenjeni širši javnosti. Vsakodnevni program s stojnicami, delavnicami, vodenimi ogledi in številnimi drugimi nepozabnimi atrakcijami v štajerski prestolnici je namenjen prav vsem. 

Včerajšnji dan je bil še posebej uspešen za: Svita Suljića, z zmago z 2:0 v tenisu, odbojkarsko dekliško in fantovsko reprezentanco z zmagama s 3:0 in 3:1, rokometno fantovsko reprezentanco z zmago s 30:28. V finale sta se na stadionski atletiki uvrstila Žan Ogrinc s prepričljivo zmago na 800 m in Ajda Meglič v skoku v daljino, v plavanju pa si je nastop v polfinalu priborila Najya Hana Jukić v disciplini 100 m prosto.

Danes bo organiziran trening cestnega kolesarstva med 10. in 12. uro na odsekih cest R2 436 odsek 0440 Dolnja Počehova in R2 436 odsek 1328 Počehova-Zg. Kungota. Trasa bo enaka tudi naslednji dan, v četrtek, ko bo zaradi cestne kolesarske dirke prihajalo do zapor med 8.30 in 15.30 uro.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.