Vse kar še niste vedeli o Janezu Janši in njegovi soprogi Urški!

Družina Janša, foto, arhiv družine Janša vir: (radio ognjišče)

Predsednik slovenske vlade Janez Janša in njegova žena Urška sta v oddaji Jutro na Planetu spregovorila o začetkih svoje ljubezni, kakšna sta v privatnem življenju in še o čem.

O družini Urške Bačovnik Janša in Janeza Janše

Spoznala sta se v hribih, med plezanjem. “Hribi so tisti, ki so naju združili,” je poudaril Janša, “ko gre za vez med dvema, mora obstajati polje, kjer se njuni interesi prekrivajo. Pri nama je eno od teh polj zagotovo ljubezen do gora, morda v začetku celo odločilno.” Sta povedala v oddaji Jutro na Planet TV.

V navezi je bila prav z Janezom Janšo. “Rekli so mi, da moram paziti nanj, ker je predsednik vlade,” se je zasmejala, “in potem sva se vso pot nekoliko grdo gledala, ker sem ga imela precej ‘na kratko’, s čimer se Janez ni strinjal.” Je dejala Urška.

 

Razkrila sta nenavadno zgodbo o zaročnem prstanu. “Ta prstan sem kot mnogo svojih stvari izgubila, to se je zgodilo v hribih med plezanjem, ko sem ga spravila v žep,” je povedala, “nato pa sva čez nekaj mesecev šla prvič skupaj na Kofce. Tam se je na parkirišču Janez nenadoma sklonil, pobral ta prstan in rekel: ‘No, očitno si mi res namenjena.'”

Kakšen je predsednik vlade v privatnem življenju, ko si vzame kakšen trenutek zase, ko gre s prijatelji v gore, kjer se sprosti. Kaj je o tem dejal Janšev prijatelj Miha Kuhar, sicer gorski reševalec?

Janez in Urška sta za Planet TV spregovorila tudi o vzgoji otrok in tem, kakšne vrednote skušata predati svojima otrokoma. To sta povedala:

Za zaključek pa še voščilo. Janez Janša: “Vsem želim veliko zdravja, da premagamo koronavirus ter zaživimo normalno.” in Urška Bačovnik Janša: “Življenje se mi zdi potovanje, potovanje brez zemljevida in naj tako ostane tudi v prihodnjem letu.”

V prihajajočem letu, tudi z našega portala e-maribor.si želimo družini Janeza Janše veliko zdravja, sreče in ljubezni!

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.